klimaat

Lang geleden in 1992 was in Brazilie een Klimaat-top.     VOORJAAR 2017

Deze werd onlangs ook nog een keer in Parijs gehouden. Mensen van DWARS uit Groningen waren op bezoek geweest, eind november 2015. DWARS is een jongeren groep van GROENLINKS.

Op een vergadering in december 2015 begreep ik dat de jeugd fanatiek in protesten kunnen zijn.

Echter globalisering vraagt mede om compassie. Vandaar dat dhr. D. Trump niet echt dwars meer gaat liggen, nu China en Amerika beide het Paris-akkoord geratificeerd, ondertekend hebben.

Van belang is dat er saamhorigheid ontstond. Ondanks of juist mede door de bloedige aanslagen, daags ervoor in Parijs (nov.'15) kwam een akkoord tot stand. Dit moest ook wel, vooral omdat KYOTO ook een aanfluiting dreigde te worden. Dit was een akkoord dat tot stand kwam om Severn Suzuki haar gelijk te gunnen.

S. Suzuki protesteerde in Brazilie, 1992 alweer, als 12 jarig Canadees puber, opstandig en moedig.

Nu, in 2017 is Trump de burgemeester van Amerika, en Poetin nodigt de kinderen van Amerikaanse staatslieden op het Kremlin uit. Is dit een omgekeerde Invasie, na de inval in de Oekrainse deelstaat de Krim.

Tot slot een nieuwjaarstoespraak zit er niet in. De mensen luisterden alleen naar de politiek, zoals Wilders omdat die negatief berichten over geloof.

Dwars gelooft in een betere wereld, vandaar dat op de vergadering in Groningen, destijds dec.'15 , wereldvrede als antwoord kwam op mijn gestelde visie.

het is maar dat u het weet!

 

tot New World Online

 

oh jah, ps: het verdrag van Parijs is een hypotheekakkoord voor de komende 30 jaren gebaseerd op een beter milieu.

politiek geen crime, echter de uitvoering op economisch motief kan een motief worden, vandaar dat klimaatproblemen zijn met IS die de economische motor in Parijs in 2015 hebben gerealiseerd. Doel is de mondiale hebzucht van het westen tot bewustzijn te laten worden, gebaseerd op Geloof. 

januari , 2017

MISSIE NEW WORLD ONLINE

VISIE EN MISSIE

WK-NEDERLAND

BLIND

© 2015 - 2020 NEW WORLD ONLINE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel