Nederland

ln Nederland is de economie weer krachtig. Opvallend, de crisis is voorbij of waren het meerdere crississen? Abn Amro verwacht dat de huizenmarkt weer komt te dalen!

De rente kan omhoog gaan en de eerste aankopen zijn gedaan vanwege de bijna 0% rente-stand. De stand van zaken volgens New World Online.

 

Het is een normaal verhaal. De huizen zijn verkocht en de markt staat weer stil.

De rente gaat wellicht iets omhoog en de economie is weer op het peil van 2008.

 

Dit zegt niets. Op het loonstrookje van begin 2017 is niemand netto vooruit gegaan met een ruim percentage. Iedereen iets, maar de pensioenpremie voor overheidsmedewerkers (NOS 20.00 uur journaal 5-1-17) zorgt zelfs voor netto achteruitgaan. Hoe kun je dan in Godsnaam zeggen dat de economische weersvoorspellingen goed en gunstig voor de toekomst zijn? Het mag, maar het is mindset bewerken van de markt, om de economie aan te laten trekken omdat de inflatie een gezond teken was van Kracht, weliswaar gebaseerd op het Verleden.

 

Er zijn nieuwe Modellen nodig , nieuwe weerkaarten om de toekomst goed en gezond in te kunnen gaan. De basisnorm voor Voedselbanken is notabene omhoog gegaan naar € 200,= per maand, aldus RTV Noord in week 1 op de radio.

New World Online neemt en gaat u echt meenemen naar een andere wereld. Daar is de webkrant voor bedoeld. Het begin is, succes komt vanzelf indien u over 2 jaar nog een keer een gratis proefabonnement gaat nemen.

 

een hartelijke groet.

 

 

 • ajax weer geen kampioen
  ajax weer geen kampioen

  Dag,

  1 januari 2017,

  een goed begin om het jaar 2017 als weerman in te kijken.

  De afgelopen jaren is het goed (mis) gegaan bij Ajax Amsterdam. Langs de zijlijn gaf ik continue aan. Sinkgraven!

  Uitgerekend uit bij de Graafschap…

MISSIE NEW WORLD ONLINE

VISIE EN MISSIE

WK-NEDERLAND

BLIND

© 2015 - 2020 NEW WORLD ONLINE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel