fc Grunn

 Hallo.

Gisteren 4 februari speelde de FC 1-1 tegen Excelsior. Het begin van de aftrap van drie wedstrijden  tegen Rotterdam. Feyenoord en de week daarop Rotterdam  Sparta.

 

De stadion raakt leger omdat de resultaten ondanks de zeer goede trainer coach E. Faber, niet echt om naar huis te schrijven zijn. Iedereen weet dat Groningen de afgelopen 9 wedstrijden goede resultaten behaald heeft. Slechts 1 nederlaag uit bij Ajax en de overwinningen in Overijssel ( Pec  en Heracles ) met hoge cijfers en het uitpunt bij Heerenveen vorige week doet vermoeden dat het gewoon best goed gaat.

Echter 1 minpuntje: de play-offs voor Europees voetbal willen behalen en dan thuis gelijk spelen tegen Excelsior, Go Ahead Eagles en niet kunnen winnen thuis van concurrent Vitesse  door ook hier gelijk te spelen......

Dan ben je voor Europa ook geen  knip voor de neus waard ondanks de hoge gunfactor.

de lege zalen in het theater de Euroborg dat nu  NoordLEASE stadion heet omdat seizoenkaarthouders het laten afweten........moet toch iets zeggen...

 

 

*************************************************************************************************

 

Vandaag een korte analyse van de locale profclub Fc Groningen.

 

Vorige week in Almelo gewonnen, 1 - 4  met een uitstekend spelend Groningen.

Met geluk weliswaar door drie keer in een korte periode te scoren zodat het vertrouwen groeide.

 

Opvallend is het mentale deel: Gisteren gelijk tegen Vitesse Arnhem.

Volgende week uit tegen Heerenveen. Thuis was een debacle tegen Heerenveen. Deze derde wedstrijd na de winterstop is beslissend voor de rest van het seizoen.

Jammer genoeg is de mentale stabiliteit van de FC niet optimaal. Seizoenkaarthouders blijven soms liever thuis dan in het theater van Hans Nijland te komen kijken.

De prestaties, wat is presteren?, moeten ook een basis hebben. Na Heerenveen UIT, komen drie wedstrijden tegen Rotterdam.

 

De basis is dat volgende week drie punten gehaald moeten worden in Friesland. Lukt dit dan kan stabiel drie keer Rotterdam , Excelsior, Sparta en Feyenoord, positief tegemoet getreden worden.

Tot zover de mentale analyse van de Locale FC.

New World Online

 

 

 

 

MISSIE NEW WORLD ONLINE

VISIE EN MISSIE

WK-NEDERLAND

BLIND

© 2015 - 2020 NEW WORLD ONLINE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel