ROTTERDAM / FC Grunn

 Vandaag,

19 februari speelde Feyenoord 0 -1 in Den Haag. Den Haag die laatste stond en de nummer 1 uit Rotterdam. Op Spangen speelde Sparta tegen Groningen. De afgelopen drie wedstrijden van de FC tege Rotterdamse clubs leverden slechts twee punten op. Goningen heeft niet veel laten zien. Het is stabiel slecht. Wel bijna geen nederlaag de afgelopen 10 wedstrijden, behalve tegen FEYENOORD en AJAX, beide niet in Groningen, is op zich goed.

 

Echter, indien je niet wint van Sparta, opnieuw even weer met 10 man, doordat Bacuna opnieuw weggestuurd werd met rood,(derde dit seizoen met rood), kun je niet anders concluderen dat de mentale voorbereidingen niet goed zijn in de trainersstaf van Groningen. In de eerste seizoenhelft werden van de negen punten tegen Rotterdam, slechts 1 punt thuis van Sparta gepakt. Nu, in de tweede seizoenhelft is de start met drie opeenvolgende wedstrijden tegen Rotterdam in het begin ontluisterend. Je kunt aan het eind van het seizoen de conclusie trekken dat van de 18 punten die tegen Excelsior, Sparta en Feyenoord behaald konden worden er slechts drie punten gescoord werden. Van Feyenoord verliezen in de Kuip is geen schande en een keer gelijkspelen in Rotterdam is in te calculeren. Dus elf punten moest er toch gehaald kunnen worden.

Dit is teleurstellend. New World Online is benieuwd geweest indien thuis van Vitesse gewonnen was ........de tweede wedstrijd in de tweede seizoenhelft......dit was mentaal een goede voorbereiding geweest om Rotterdam aan te vallen....

Achteraf een koe in de kont kijken, maar wij wezen in de krant hier al eerder op.

Volgende week en de week daarop komen achtereenvolgens Utrecht (uit 1-5 gewonnen) en Ajax op bezoek (5 maart). Dit wordt een lastige kluif.

Toch is met maar twee nederlagen de afgelopen periode geen paniek in de voormalige Euroborg, nu het NoordLease Stadion.

De eerste 8 wedstrijden, er zijn er nu 6 gespeeld met 7 punten van de 18, is niet iets om Europees Voetbal te gaan spelen. Misschien is dit ook wel een te hoge doelstelling met kwaliteitspelers zoals Tibbling en Maduro.

tot New World Online

MISSIE NEW WORLD ONLINE

VISIE EN MISSIE

WK-NEDERLAND

BLIND

© 2015 - 2020 NEW WORLD ONLINE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel