LAATSTE LOODJES VAN DE FC.

De laatste loodjes voor de Fc.

Groningen heeft nu na de winsterstop alleen van Heracles, in Almelo weliswaar, gewonnen. Dit was de openingswestrijd van de tweede seizoenhelft.

Daarna alleen nog goed tegen Heerenveen en Ajax gespeeld. Afgelopen weekend in Limburg notabene met 3-1 verloren van laagvlieger Roda JC.

150 meegereisde supporters ontvangen voor de wedstrijd van aankomende zaterdag tegen Willem II twee wedstrijdkaartjes. In een begeleidend brief wordt vermeld dat het geen ONWIL was van het team. Deze compensatie voor de lange terugreis doet vermoeden dat het zware loodjes zijn de laatste 8 , acht, wedstrijden, beginnend bij de stad Groningen tegen Tilburg.

De eerste negen wedstrijden leverden 1 winstpartij op en maar liefst, cynisch, 8 punten. Hiermee kom je Europa niet in.

Om toch goed fatsoen te behouden wenst NEW WORLD ONLINE DE LOCALE BOEREN VEEL MENTALITEITSENERGIE DE KOMENDE WEDSTRIJDEN.

Tactisch zal alles kloppen, en Technisch is het oog goed, maar de onderlinge mentale afstemming, cq. vertrouwen is niet goed. De eenheid in het gehele Team is wel goed, maar doelgericht en doelbewust een proces aangaan om over vier jaar een goed team opgebouwd te hebben, doet vermoeden dat op korte termijn de punten mentaal verloren zijn gegaan op wedstrijdvoorbereidingen.

Tot zover de Conclusie:

De verwachtingen voor de komende 8 wedstrijden is dat Groningen het niet goed doet en nog thuis tegen PSV speelt om naam te maken. Voor de rest een bleu seizoen.

tot New World Online,

ps: Tibbling is echt goed, kijk naar zijn debuut destijds in de Arena: Hoe kan het dat hij zo afzakt.....(teamleden en trainers kunnen spelers ook breken)

Update; 23 april

Gisteren en vorige week gewoon gewonnen. Twee keer van Zwolle en de EAGLES. Door het oog van de naald waardoor kwalificatie voor de Play Offs nog mogelijk is.

Over twee weken thuis tegen PSV en de slotwedstrijd uit naar Enschede.  Heracles moet nog op de slotdag tegen Feyenoord spelen. Ondertussen is dhr. Tibbling uit de basis gehouden omdat de intrinsieke motivatie ontbreekt na het verlies tegen Den Haag. Als spelers verkeerd gebruikt worden en dat geldt voor het gehele team van de Fc dan is het mentaal natuurlijk altijd moeilijker je kwaliteiten optimaal te benutten. Afwachten of Groningen nog Europees denkt te kunnen voetballen volgend jaar. Spanning is er wel maar als je op plaats negen eindigt en dan Europa in gaat is het normaal dat je voor Nederland punten laat liggen op internationaal niveau. Tot slot: vandaag de dag..

Feyenoord tegen Vitesse in Arnhem en natuurlijk Ajax in Eindhoven. Een gelijkspel van Ajax en dan is Feyenoord bijna kampioen!

Tot New World Online, vandaag 23 april 2017

MISSIE NEW WORLD ONLINE

VISIE EN MISSIE

WK-NEDERLAND

BLIND

© 2015 - 2020 NEW WORLD ONLINE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel