NEDERLAND

26 maart 2017,

Oh ? Nederland, met 2-0 verliezen van Bulgarije. Nu kunnen wij achteraf Wijs doen, e n dat doen wij. Bij de loting wisten wij, New World Online, dat de wedstrijd in Bulgarije doorslaggevend zou kunnen zijn en dat uit in Sofia moeilijk was.

Blijft niet onverlet dat net als bij de EK-kwalifiactie met Hidding aan het roer, ook nu in de eerste Wedstrijd uit in Zweden op het eind het niet mee zat. Was voor het EK in de eerste wedstrijd JANMAAT met zijn terugspeelbal op de paal, doorslaggevend je moest voor 1 punt gaan, destijds, Zo was uit in Zweden het afgekeurde doelpunt vlak voor tijd, dat winnend was doorslaggevend. Dit doelpunt met het hoofd werd afgekeurd. Dit was symbolisch voor de rest van de kwalificatie voor het WK.

Toch mogen wij ook blij zijn als Nederland. In Rusland met de dopingzondaars tijdens de OLYMPISCHE SPELEN, en met Vladimir Poetin aan het roer, is het niet wenselijk om daar te sporten. Het was opvallend dat Nederland met Belgie het WK niet toegewezen kregen en Qatar en Rusland hun bidbook beloond zag worden door de FIFA.


Zo zie je maar dat een afgekeurd doelpunt in Zweden opnieuw doorslaggevend is voor Nederland. 3 Wk-finale's verloren waarvan twee in het Thuisland tegen de gastgever!

MISSIE NEW WORLD ONLINE

VISIE EN MISSIE

WK-NEDERLAND

BLIND

© 2015 - 2020 NEW WORLD ONLINE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel